Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug

Wil je een mountainbike huren voor de Utrechtse Heuvelrug, zodat je de uitdagende MTB routes van Amerongen, Leersum en / of Overberg kunt rijden? Wil je na een lange werkweek alle stress eruit fietsen in de natuur? Kom jouw mountainbike huren bij Fietsverhuur Veenendaal.

Onze mountainbikes zijn geschikt voor iedereen. Onze fietsen van Be One Kosmos en het Duitse topmerk Ghost voldoen aan alle eisen. Met V-brake-remmen en voorvorkvering – met lock-out – kan iedereen ermee uit de voeten. Of je nu een geoefende mountainbiker bent of pas voor het eerst de uitdaging aangaat. Naast de losse fietsverhuur bieden wij ook clinics en tochten met gids aan.

Voor iedereen een geschikte mountainbike

Benieuwd of je met jouw lengte een geschikte mountainbike bij ons kan huren? Vanaf 1,59 meter lichaamslengte is er al een fiets die past. Wij hebben zowel verschillende wielmaten – van 26 t/m 29 inch – en verschillende framehoogtes. Kies jij voor meer snelheid en minder wendbaarheid, dan is een 29 inch de juiste keuze. Ben je wat minder handig in het rijden van bochten of wil je graag een betere wendbaarheid, dan is een 26 of 27,5 inch beter voor jou. Kortom, het is een persoonlijke smaak. De MTB-routes zijn heel uitdagend en vanuit ons outdoorpark ben je in no time bij het startpunt van de drie verschillende routes.

Start op enkele minuten van de MTB routes

Wanneer je bij ons een mountainbike komt huren voor de Utrechtse Heuvelrug, dan kun je de fiets ophalen op twee startlocaties. De eerste locatie is ons hoofdkantoor, dat goed bereikbaar is vanwege de goede ligging bij de snelweg. Echter, onze tweede locatie – Outdoorpark Overberg – is zelfs nog beter; de startlocatie ligt op slechts drie minuten fietsafstand van de routes Amerongen, Leersum en Overberg. Vanaf daar kun je dus direct aan jouw mountainbiketocht beginnen in een ideale combinatie van avontuur en natuurschoon.

Kom jouw mountainbike huren voor de Utrechtse Heuvelrug

Bij ons kun jij jouw mountainbike huren voor de Utrechtse Heuvelrug. Waarom je voor ons kiest?

  • Onze startlocatie ligt op slechts drie minuten van de MTB routes.
  • We hebben mountainbikes in verschillende maten, waardoor je een fiets krijgt die goed bij jouw lengte past.
  • Is jouw mountainbike kapot? We komen je direct helpen en zorgen voor een andere fiets.
  • In ons verhuurpakket zit ook een stevige helm, een gevulde bidon, een vignet en zelfs een verzekering.
  • De fietsverhuur is bij ons snel, makkelijk en flexibel.
  • Na afloop kun je bij Bosrestaurant Overberg lekker iets eten of drinken. Verder kun je voor maar € 2,50 (inclusief handdoek € 3,50) even douchen en omkleden in Boshotel Overberg.Uiteraard alleen na reservering vooraf. Hiervoor kan je bellen met 0343 – 475 547.

Boek jouw mountainbike vandaag nog!

Klaar voor een flinke adrenalinekick? En vooral voor een prachtige dag in de natuur? Huur dan vandaag nog je mountainbike, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven mountainbike huren

Vanaf  € 19,00

Mountainbike – 1 dag

Vanaf  € 40,00

Mountainbike – 1 weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)

Vanaf  € 40,00

Mountainbike – 1 midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

vanaf € 70,00

Mountainbike – week

+ € 3,50

SPD-pedalen

+ € 3,50

Extra helm

+ € 3,50

Mountainbikerugzakje

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken