Nieuw in 2020, de moderne variant op de Solex uit de vijftiger jaren

Maar dit keer geen hulpmotor op wat in basis als fiets was bedoeld. Een stoere scooter met brede banden volledig elektrisch. Geruisloos rijden jullie over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug. Meer contact met je omgeving en dichter bij de natuur zal je niet komen.

Helaas niet geschikt voor iedereen. Je hebt minimaal een brommerrijbewijs nodig. Maar dat is dan ook het enige. Bijvoorbeeld een helm is niet verplicht. Toch rijden onze scooters 30 km per uur met een actieradius van 65km. Daar kan je echt een serieuze tocht op maken.

E-Choppers modern dus ecologisch verantwoord

Huur je E-Chopper bij Fietsverhuur Veenendaal, dan weet je dat je geruisloos zal genieten.

Ecologisch verantwoord. Dat is tegenwoordig Hip en Hot. De look en feel van onze E-choppers maakt ze nog hipper. Hoe modern wil je een mooie route rijden of een succesvol bedrijfsevenement organiseren. Pak uit met onze E-Choppers! Huur er 1 of desnoods meer dan 50. We hebben ze in verschillende frisse kleuren. En one size fits all. Geen onderscheid in een dames of heren uitvoering dan wel framehoogtes. We verhuren de E-Choppers vanaf verschillende locaties. Welke startlocatie kies jij? Ons hoofdkantoor of Outdoorpark Overberg. Na een korte uitleg over de werking van de chopper en enkele tips en truucjes waarop je moet letten tijdens het rijden is het als of de wereld aan je voeten ligt. Geniet vooral van de rust tijdens de rit. Bewonderende blikken van omstanders zul je voor lief moeten nemen.

Binnen een ruime actieradius doen waar je zin in hebt

Met de E-chopper krijg je haast ongelimiteerde mogelijkheden.

Je stippelt zelf een mooie route uit en last precies daar waar jij het wilt een pauze in. Je kunt de dag zo vormgeven dat het maatwerk wordt. Bezoek bezienswaardigheden onderweg, geniet van een picknick of maak juist een lekker lange route dwars door de mooiste natuur uit de regio. Heb je een keer geen plannen of zin om iets te bedenken? Dan kun je voor een van onze speciale arrangementen kiezen: een Mooie E chopper route of een combinatie met een van onze activiteiten op het Outdoorpark. Samen chopperen is hoe dan ook een stoere activiteit voor een vrijgezellenfeestje of een dagje weg met je vrienden. Je organiseert bij ons in no-time ook een chopper-bedrijfsuitje of een echte chopper-familiedag.

Boek je Chopper vandaag nog!

Ben je toe aan een ontspannen uitje op de Utrechtse Heuvelrug? Huur je E-chopper dan vandaag nog, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven E-chopper huren

€ 25,00

E-Chopper – 2 uur

€ 30,00

E-Chopper – 3 uur 

€ 37,50

E-Chopper – 4 uur

€ 45,00

E-Chopper – 5  uur

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken

Tarieven E-Chopper huren

€ 25,00

E-Chopper – 2 uur 

€ 30,00

E-Chopper – 3 uur

€ 37,50

E-Chopper – 4 uur

€ 45,00

E-Chopper – 5 uur

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken