Maak kennis met de e-chopper: de moderne variant op de Solex uit de fifties

Sommige mensen herinneren zich de Solex misschien nog wel: in essentie vooral een hulpmotortje op een voertuig dat in de basis als fiets was bedoeld. De e-chopper heeft net zoveel flair, maar is vele malen stoerder: een moderne scooter met brede banden waarmee je volledig elektrisch – en dus geruisloos! – over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug zoeft. Meer contact met je omgeving ga je niet krijgen! En dichter bij de natuur zul je niet komen.

First things first: de e-chopper is helaas niet geschikt voor iedereen. Je hebt minimaal een brommerrijbewijs nodig – maar dat is dan ook het enige. Zelfs een helm is niet verplicht. Toch rijden onze scooters 30 kilometer per uur, met een actieradius van 65 kilometer. Je kunt er dus echt een serieuze tocht op maken.

Modern en ecologisch verantwoord

Huur je e-chopper bij Fietsverhuur Veenendaal, dan weet je dat je geruisloos zal genieten.

Een ecologisch verantwoord uitje is tegenwoordig helemaal hip en happening. En de kleurrijke, glimmende look van onze e-choppers maakt ze nog populairder. Je huurt ze al vanaf 1 exemplaar, maar je kunt er ook meer dan 50 reserveren. We bieden de choppers aan in verschillende frisse kleuren. Handig: one size fits all, dus geen ingewikkeld onderscheid in een dames- of herenuitvoering of gedoe met framehoogtes. We verhuren onze e-choppers vanaf verschillende locaties. Welke startlocatie kies jij?  Ons hoofdkantoor of een van de locaties van Going on Wheels.

Na een korte uitleg over hoe de chopper werkt – en natuurlijk een handvol leuke tips en tricks voor onderweg – ligt de wereld aan je voeten. Ons advies: geniet vooral van de rust tijdens de rit. En raak maar vast gewend aan de bewonderende blikken van omstanders. Die horen erbij!

Binnen een ruime actieradius doen waar je zin in hebt

Met de e-chopper zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos

Je stippelt zelf een mooie route uit en last precies waar je wilt een pauze in. Je kunt je dag dus zo vormgeven dat het maatwerk wordt. Bezoek bezienswaardigheden onderweg, geniet van een picknick of maak juist een lekker lange route dwars door de mooiste natuur van de regio.

Heb je een keer geen plannen of zin om iets te bedenken? Dan kun je voor een van onze speciale arrangementen kiezen: een mooie e-chopper-route of een combinatie met een van onze activiteiten op het outdoorpark. Samen chopperen is hoe dan ook een stoere activiteit voor een vrijgezellenfeestje of een dagje weg met je vrienden. En in een handomdraai organiseer je bij ons ook een chopper-bedrijfsuitje of een chopper-familiedag.

Boek je Chopper vandaag nog!

Ben je toe aan een ontspannen uitje op de Utrechtse Heuvelrug? Huur je e-chopper dan vandaag nog, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven E-chopper huren

€ 30,00

E-Chopper – 2 uur

€ 35,00

E-Chopper – 3 uur 

€ 37,50

E-Chopper – 4 uur

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken

Tarieven E-Chopper huren

€ 25,00

E-Chopper – 2 uur 

€ 30,00

E-Chopper – 3 uur

€ 37,50

E-Chopper – 4 uur

€ 45,00

E-Chopper – 5 uur

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken