Pal aan de bosrand van de Utrechtse Heuvelrug ligt ons eigen Outdoorpark Overberg. Een betere startlocatie voor een dagje in de natuur kun je je simpelweg niet wensen. De prachtige bossen en heidegebieden waar de omgeving van Veenendaal om bekendstaat liggen op een steenworp afstand, en binnen drie minuten zit je met fiets en al op een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland.
Meer info
Je kunt er ook voor kiezen om je fiets op te halen op onze tweede startlocatie. Dat is het hoofdkantoor van Sport Totaal, het organisatiebureau waar Fietsverhuur Veenendaal al jarenlang deel van uitmaakt. Het voordeel van die locatie is dat het mooi aan de rand van Veenendaal zit, waardoor je – net als bij Outdoorpark Overberg – binnen no time in de natuur zit.
Meer info
Stoere crossfietsen voor beginners en gevorderden - om flink mee los te gaan in de bossen.
Meer info
Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug.
Meer info
Samen fietsen was nog nooit zo gezellig. Durven jullie de uitdaging aan?
Meer info
Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er bij Fietsverhuur Veenendaal op fietsen.
Meer info
Terug naar je kindertijd! Een betere training voor je been- én lachspieren ga je niet vinden.
Meer info

Outdoorpark Overberg

De startlocatie pal aan de bosrand van de Utrechtse Heuvelrug. Een betere startlocatie voor een dagje in de natuur kun je je simpelweg niet wensen. Binnen 3 minuten zit je met fiets en al op een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland.

Sport Totaal

Startlocatie; Sport Totaal. Dit is het hoofdkantoor aan de rand van Veenendaal. Hierdoor zit je net zo als bij Outdoorpark Overberg binnen no time in de natuur!

Fiets huren?

(0318) 510 617

info@fietsverhuurveenendaal.nl