Mountainbiken met gids in alle seizoenen

Mountainbiken is een van de populairste activiteiten op de Utrechtse Heuvelrug.

Niet alleen in de lente en in de zomer, maar ook in het najaar, vanwege de enorme verscheidenheid aan herfstkleuren die je dan in het bos aantreft. Zelfs in de winter, als de modder je om de oren vliegt, zijn er genoeg avontuurlijke bikkels die toch nog even op de fiets springen. En als je straks met onze gids op pad bent geweest, begrijp je helemaal waarom. Beloofd.

Voor alle wensen en niveaus

Onze ervaren gidsen onderscheiden zich van die van andere verhuurbedrijven doordat ze de route kiezen op basis van de wensen van de groep.

Daardoor weet je als groep zeker dat je een unieke tocht rijdt die van start tot finish past bij het niveau van de individuele deelnemers. De gids weet vanzelfsprekend ook hoe de mountainbikes in elkaar steken, zodat hij of zij ze in geval van pech onderweg al kan repareren. En als je dat fijn vindt, zorgt de gids er ook voor dat je fiets precies afgesteld is op jouw lichaamslengte.

Mountainbiketocht op maat

Fiets je liever met je eigen mountainbike?

Dat is bij ons geen probleem – we doen er alles aan om rekening te houden met speciale verzoeken. Laat ons dus vooral weten wat je wensen zijn, dan zorgen we ervoor dat je nog weken napraat over de mountainbiketocht.

Wil je meer informatie?

Ben je klaar voor een actieve uitdaging op de Utrechtse Heuvelrug en wil je graag komen mountainbiken met gids? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of boek je tocht direct via onze website!

Tarieven

€ 175,00

Starttarief (5 deelnemers)

€ 35,00 p.p.

Extra deelnemer

Moutainbike met helm, gevulde bidon, begeleiding tijdens de tocht, verzekering en vignet

Inbegrepen

Neem contact op

Eigen fiets meenemen?

Boeken