Mountainbike huren

Niets fijner dan na een lange werkweek alle stress eruit mountainbiken in de natuur. Na afloop ben je fysiek lekker moe en mentaal weer helemaal opgeladen.

Mountainbikes voor iedereen (ook met elektrische ondersteuning)

Via onze mountainbikeverhuur bieden we allerlei soorten mountainbikes voor de losse verhuur aan. Onze mountainbikes zijn geschikt voor iedereen. Onze fietsen van Be One Kosmos en het Duitse topmerk Ghost maar ook  onze Thompson’s voldoen aan alle eisen. Met V-brake-remmen of schijfremmen en voorvorkvering – met lock-out –  op alle fietsen, kan iedereen ermee uit de voeten. Of je nu een geoefende mountainbiker bent of pas voor het eerst de uitdaging aangaat. Je kunt nu heel bewust kiezen voor een mountainbike met die eigenschappen die ook echt bij jou past. 

En vanaf nu kan je ook elektrische mountainbikes huren. Dus zin in een ritje maar dit keer met wat ondersteuning dat voelt als een briesje in de rug. Wil je dat briesje voelen op de heen en de terugweg. Dan ben je nu dus bij ons aan het goede adres. Kom het eens een keer proberen en ervaar dat je nu met een groep echt iedereen zonder uitzondering mee kunt laten komen.

Samen uit samen thuis is nu meer dan ooit ons motto

De routes bij ons outdoorpark zijn heel uitdagend en daardoor bij uitstek geschikt voor 26 inch-mountainbikes maar op onze 29 inch fietsen ook super goed met veel plezier te rijden.

Natuurlijk hebben we voor alle wielmaten gekozen voor verschillende framehoogtes. Hoe lang je ook bent. Je kunt dus kiezen voor een fiets met juist dat karakter wat jij zoekt.

Vanaf 1,55 meter is er dus altijd een fiets die past bij jouw lichaamslengte.

Vlak bij de mooiste mountainbikeroutes

Je mountainbike huren bij Fietsverhuur Veenendaal betekent dat je de fiets kunt ophalen op twee startlocaties. De eerste locatie is ons hoofdkantoor, dat goed bereikbaar is dankzij de handige ligging vlak bij de grote uitvalswegen. Maar de tweede, ons Outdoorpark Overberg, is misschien nog wel beter: die startlocatie ligt op maar drie minuten fietsafstand van mountainbikeroute Amerongen, Leersum en Overberg. Het ligt dus zó dicht bij de routes dat je met elke mountainbike direct optimaal kunt genieten van het echte mountainbiken.

Vanaf daar kun je dus direct aan je mountainbiketocht beginnen, in een ideale combinatie van avontuur en natuurschoon.

Waarom Fietsverhuur Veenendaal?

  • Omdat onze startlocatie drie minuten bij de mooiste mountainbikeroutes vandaan ligt.
  • Omdat we fietsen in verschillende maten hebben, waardoor je zeker weten een fiets krijgt die bij je lichaamslengte past.
  • Omdat we je direct komen helpen bij pech. Is je fiets kapotgegaan? Dan ruilen we hem ter plekke om voor een ander exemplaar.
  • Omdat de verhuur bij ons snel, makkelijk en flexibel is.
  • Omdat we ook elektrische mountainbikes verhuren. Dus altijd wind mee.
  • Omdat er in ons verhuurpakket voor mountainbikes ook een stevige helm, gevulde bidon, MBT Utrechtse Heuvelrug-vignet en zelfs een verzekering zit.
  • En omdat je na afloop heerlijk bij het Bos Restaurant met je fietsmaatjes iets kunt eten of drinken.  Dan kan je ook voor maar € 2,50 (inclusief handdoek € 3,50) even douchen en omkleden in Boshotel Overberg. Uiteraard alleen na reservering vooraf, hiervoor kan je bellen met 0343 – 475547

Boek jouw mountainbike vandaag nog!

Klaar voor een flinke adrenalinekick? En vooral voor een prachtige dag in de natuur? Huur dan vandaag nog je mountainbike, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven mountainbike huren

Vanaf  € 25,00

Mountainbike – 1 dag

Vanaf  € 68,00

Mountainbike – 1 weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)

Vanaf  € 96,00

Mountainbike – 1 midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

vanaf € 110,00

Mountainbike – week

€ 55,00

E-Mountainbike (elektrische ondersteuning) – 1 dag

+ € 3,50

SPD-pedalen

+ € 3,50

Extra helm

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken