De perfecte balans tussen theorie en praktijk

Tijdens een mountainbikeclinic bij Fietsverhuur Veenendaal ga je samen met een ervaren instructeur 1 of 2 uur in een kleine groep op pad.

Dat is méér dan genoeg tijd om ervaring op te doen op en rond het parcours. Lukt het je bijvoorbeeld om de hindernissen te passeren? Is je hand daarvoor vast genoeg, en heb je voldoende discipline? Terwijl je instructeur je trakteert op slimme tips en tricks, voer je allerlei uitdagende fietsoefeningen uit. Zo zoeken we in onze clinics naar de perfecte balans tussen de theorie en de praktijk. En vooral naar heel veel fietsplezier!!

Een mountainbikeclinic op maat

We stemmen onze clinics vanzelfsprekend af op de wensen van de groep en het niveau van de deelnemers.

Op die manier verzekeren we ons ervan dat zowel de eerste beginners als de geoefende gevorderden na afloop met een goed gevoel naar huis gaan. Beginners en gevorderden kunnen wat ons betreft trouwens prima dezelfde clinic volgen: omdat we altijd in kleine groepen werken, kunnen onze instructeurs iedereen genoeg individuele aandacht en coaching geven. Op die manier kan de hele groep iets opsteken van de clinic, ongeacht zijn of haar ervaring.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden rond onze mountainbikeclinics. We denken met plezier met je mee over hoe we jouw ideeën het beste vorm kunnen geven. Gelijk een clinic boeken? Dat kan natuurlijk ook. Begin in dat geval maar vast aan je warming-up!

Tarieven

Veenendaal of Overberg

Locatie

€ 180,00

Starttarief (max. 4 deelnemers)

€ 45,00 p.p.

Extra deelnemer

belegeiding, vignet, verzekering, gevulde bidon,
omkleed- en opbergfacilititen moutainbike en helm.

Inbegrepen

Neem contact op

Eigen fiets meenemen?

Boeken