Duo fiets

Wil je er met echt iedereen op uit!  Ben je hier op vakantie en kan jij je speciale fiets niet meenemen! Zit je met een tijdelijke fysieke uitdaging?

Of wil je gewoon een keer naast elkaar fietsen, dat mag! Want onze duo fiets is ook gewoon super leuk!

De duo fiets is een goede oplossing! Heerlijk samen op pad!

Jullie zitten naast elkaar, een gezellig praatje waarbij je op elkaars non-verbale signalen kan inspelen is daardoor super makkelijk. Samen hetzelfde zien is ook echt samen iets beleven! Je bent in alle optiek gelijkwaardig!

Eén persoon stuurt, maar jullie trappen alle twee (met ondersteuning). Dat voelt als een stevige bries in de rug. Maar je kan ook kiezen wie je het trapwerk laat doen. Beide plaatsen zijn uitgerust met een vrijloopnaaf. Onze duo is lekker stabiel en maakt het je met zijn uitdraaibare stoel heel gemakkelijk om plaats te nemen. Gelukkig blijft hij goed wendbaar waardoor je overal terecht kan.

Samen genieten van een mooie omgeving

Oefenen hoeft niet, jullie kunnen direct op pad!

Vanaf de start kunnen jullie gaan genieten van de vele fietspaden door de rijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de verhalen die je oma je vertelt als je haar meeneemt naar daar waar ze zelf eigenlijk niet meer komt. Ontdek wat je ondanks je beperking allemaal nog best kunt. Beleef de heuvelrug weer als voorheen.

Maar ook zonder beperking ben je welkom. Fiets eens op een andere manier. Babbel er heerlijk op los en kijk elkaar daarbij gewoon recht aan. Geniet van de mimiek op het gezicht van je bijrijder tijdens het zien van de “wilde” natuur in onze bossen. Want wat is de omgeving van Veenendaal toch mooi. Je zult zien: dat een duo fiets je mogelijkheden enorm vergroot. Het enige wat vervelend zal zijn, is dat je hem aan het eind van de dag toch echt weer terug moet brengen.

Boek je Duo fiets vandaag nog!

Wil ook jij genieten van een prachtige fietstocht? En, iemand een fijne dag bezorgen? Huur dan vandaag een duo fiets, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven Duo fiets

€ 40,00

Duo fiets – 1 dag

Boeken